Feleségül vette 4 éve rákos barátnőjét a srác, majd a lány elaludt..

Feleségül vette négy éve rákkal küzdő szerelmét Callum Firks, beteljesítve ezzel a lány utolsó kívánságát. A 17 éves angol fiatalok a Bristolban fekvő Szent Péter-templomban mondták ki egymásnak a boldogító igent, miután családjuk és barátaik egy jótékonysági programmal 6000 fontot (2,2 millió Ft) gyűjtöttek össze az esküvőre.

Hirdetés


Az újdonsült férj és feleség egy éve alkotnak egy párt, de azóta a legjobb barátok, hogy a gimiben találkoztak egymással.

Ambernél 13 évesen diagnosztizáltak csontrákot az orvosok. A műtét után hat hónapig kapott kemoterápiás kezelés. Azonban hónapokkal később a család rossz híreket kapott: a rák átterjedt a lány agyára. A lány utolsó kívánságát teljesítette a barátja, aki kitartott mellette és végig vele volt, miközben az orvosok már lemondtak róla. Az esküvő után örökre lehunyta szemét a barátnője..


Hirdetés


Feleségül vette 4 éve rákos barátnőjét a srác, majd a lány elaludt.. Feleségül vette 4 éve rákos barátnőjét a srác, majd a lány elaludt.. Reviewed by Ismeretlen szerző on 1:41:00 Rating: 5

Ajánló

Üzemeltető: Blogger.
X