Kipattog a bőröd miután megborotválkozol? Itt a megoldás.

Nagyon sok ember szembesül azzal a problémával, hogy borotválkozás után kipattog a bőrük, még ha nem is azonnal, de másnapra minimum . A bőrön piros pattanás szerű bőrelváltozások keletkeznek, amelyek még fájnak is, mindamellett, hogy viszketnek, mivel a szőr nő, és ingerli.

Hirdetés



Számos oka lehet a kipattogásnak, de ha betartunk pár fontos alapszabályt, akkor elköszönhetünk ettől a kellemetlen bőrpírtől.
Fontos, hogy a videóban szereplő orvos, valóban bőrgyógyász így nyugodtan fogadja meg a tanácsát.
Egy kis kiegészítés, ami hasznos lehet.

Fórumokon tanácsolták ezt az emberek egymásnak, akik szintén ilyet bőrpírrel járó bőrbetegséget észleltek magukon borotválkozás után.


Hirdetés

Borotválkozás előtt meleg vízzel mosd meg az érintett felületet, és ne használj semmilyen kozmetikumot rá. Folyó víz alá dugd a borotválandó területet, és úgy borotváld. A végén csak a vizet itasd le róla, és ne használj semmilyen after balzsamot stb. Fontos továbbá, hogy éjszakára ne legyen elfedve a terület, hanem az első két napban teljesen szabadon legyen, így nem fog bepállni, és a megsérült hámrétegen nem fog baktérium szaporult gyulladást okozni.
Kipattog a bőröd miután megborotválkozol? Itt a megoldás. Kipattog a bőröd miután megborotválkozol? Itt a megoldás. Reviewed by Ismeretlen szerző on 2:05:00 Rating: 5

Ajánló

Üzemeltető: Blogger.
X